Média ajánlat


A www.tapioszentmarton.hu internetes oldal cégregisztere ingyenes megjelenést biztosít minden tápiószentmártoni érdekeltségű cégnek. Az ingyenesen megjeleníthető adatok a következők:

- Cégnév
- Cím
- Tevékenységi kör
- Telefonos elérhetőség
- E-mail cím

Ha szeretné, hogy cége megjelenjen a www.tapioszentmarton.hu internetes oldal cégregiszterében, kérem küldje el a a fenti adatokat a cegregiszter@tapioszentmarton.hu e-mail címre. Amennyiben kiemelt helyen több adatot kíván megjeleníteni cégéről (nyitvatartás, céges logó, képek, leírás, árlista, étlap, weblapcím stb.) Igényelje kibővített cégregiszter szolgáltatásunkat!

A www.tapioszentmarton.hu internetes oldal hirdetési díjai:

- Kibővített cégregiszter szolgáltatás: 5 000 Ft+Áfa/hó (cégadatok 1000 karakter, logó, 2db kép)
- Banner elhelyezése: 10 000 Ft+Áfa/hó
- Banner elhelyezése honlapba ágyazott főoldali kapcsolódó cikkel: 15 000 Ft+Áfa/hó
- PR cikk elhelyezése – 15 000 Ft+Áfa/hét/1 000 karakter
- PR cikk Kép felár 5 000 Ft+Áfa/hét/3 db fotó

Banner méret: 278x45 pixel

Külsős által beküldött anyagok közzététele:

Az anyagok közzététele előtt az üzemeltető köteles a beküldött írásos anyagban és csatolmányaiban az esedékes módosításokat elvégezni. Megbízott köteles a beérkezett írásos és képi anyagokat a közzététel előtt a Moderációs elvek alapján megvizsgálni. Nem az üzemeltető által készített cikkek, fotók megjelentetése nem valósulhat meg automatikusan. A beküldött anyag nem azonnal, hanem maximum 3 munkanapon belül kerül megjelenésre, illetve az elektronikus sajtóban elfogadott etikai normák érdekében az üzemeltető módosítást hajthat végre a beküldött anyagban. Amennyiben az írásos anyag átírásra kerül, arról a az üzemeltető tájékoztatja a beküldő felet. Beküldött anyagok közzététele elutasítható, amennyiben az a moderációs elvek valamelyikébe ütközik, vagy nem egyezik az üzemeltető és fenntartó által képviselt és elvárt értékrenddel, illetve a helyi közérdekkel.

Moderációs elvek:

A közzétett anyag nem tartalmazhat:
- jogosulatlanul vagy tisztességtelen piaci magatartást és a versenykorlátozás tilalmáról szóló törvény által tiltott módon megszerzett adatokat, vagy üzleti titkot,
- szerzői jogokat sértő alkotóelemeket,
- megtévesztő, hamis jellegű adatokat,
- hamis, nem valós tényeket tüntet fel valós színben, mások személyiségi jogait nem sérti,
- olyan tényeket, adatokat, véleményeket vagy egyéb alkotóelemeket, amelyek alkalmasak kiskorúak szellemi, testi vagy erkölcsi fejődésének hátrányos befolyásolására, amelyek nincsenek tekintettel a társadalmi közfelfogásnak megfelelő értékelésre vagy az emberi méltóságra, súlyos vagy széleskörű ellenállást váltanak ki, becsmérlők vagy megalázók, faji, vallási, vagy politikai ellentéteket szítanak, egészségre ártalmas anyagok használatára bátorítanak, elfogadhatatlan mértékű félelem vagy nyugtalanság érzetet keltenek, bárkinek a magánéletét vagy a nyugalmát indokolatlanul zavarják,
- bűncselekményre felbujtást,
- szexuális vagy erőszakos, trágár tartalma miatt megbotránkoztatás keltésére alkalmas alkotóelemeket,
- spamet, vagy spam tevékenységet